Ne demek?

Wiki Article

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, dünyaarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı ne hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları düzgün hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak dâhilin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetleme edilmesini sineerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

 Işlevsel evetğu denli göstermelik düşüncemlara da iye olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, ivedi çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine birebir olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Kapının güzel duyusal gestaltsı ve iştiyak edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Nüshalan haklarınıza üstüne şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına yazılı olarak iletebilirsiniz.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu yazgımızda;

Bazı durumlarda ihtiyacınızı zıtlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte hakeza durumlar destur özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar Yangın Çıkış Kapısı haricen açılamaz. Bu hâl çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Bununla bile adidaki kriterlere malik olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva onarımı ve boya maslahatleri cihetiyle kapılar pert görmez.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page